Лятна академия за соларни специалисти

ДАТА И МЯСТО

15 юли-15 септември

Присъствено в софия или онлайн

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ

120 часа

ЦЕНА

980,00 лева

Сдружение „Соларна Академия България“ съвместно с Федерацията на научно-техническите съюзи в България представят Лятна Академия за соларни специалисти.

Обучението е подходящо за всеки, който желае да получи квалификация, да се преквалифицира или да научи повече за изграждането, монтажа, проектирането и поддръжката на фотоволтаични централи. Освен теория, е застъпена и значително количество практика на реални соларни инсталация.

Курсът се осъществява от лицензиран Център за професионално обучение. Занятията се провеждат по учебен план за част от професия в професионалното направление „Електротехника и енергетика“, професия „Монтьор на енергийни съоръжения и инсталации“, специалност „Възобновяеми енергийни източници“, код 5220408. След успешното завършване, участниците ще получат Удостоверение за професионално обучение – официален документ, който удостоверява придобитата степен на професионална квалификация.

По време на обучението ще се запознаете с фирми, ангажирани с изграждането и експлоатацията на соларни инсталация и ще имате възможност да бъдете поканени на работа. Освен това всички завършили ще бъдат въведени в Регистъра на Агенцията за устойчиво енергийно развитие, което е изключително полезно за  вашата професионална кариера.

Теорията ще се проведе присъствено и онлайн, а практиката ще се провежда по график, съобразен с времето и броя на участниците, както и с работните обекти, където ще се провеждат заниманията.

При възможност ще се организира посещение на АЕЦ Козлодуй.

Групата стартира при записана група от минимум 10 човека.

Записване:

Такса за записване: 200 лева, цялата сума се заплаща 15 дни преди старта на обучението;

При заплащане на цялата сума еднократно се получава 10% отстъпка;

При записване на трима или повече служители, компаниите получават 15% отстъпка.

ТЕМАТИЧЕН ОБХВАТ НА ОБУЧЕНИЕТО

За повече информация и записване, свържете се с екипа ни чрез формата по-долу или на телефон 0877 83 23 33 или 087 870 36 98.