Poster

Сдружение „Соларна Академия България“ организира еднодневно обучение, което ще представи технологията на инвертора Kostal PIKO CI. Обучението ще бъде водено от сертифициран партньор на Kostal и е насочено както към специалисти, които работят в сферата на изграждането и поддръжката на фотоволтаични системи, така и към хора, които искат да се развиват в областта.

Участниците ще научат повече за различните функции и компоненти на инвертора, включително процеса на инсталиране и пускане в експлоатация, процедури за поддръжка и техники за отстраняване на неизправности. Обучението ще обхване и най-добрите практики за оптимизиране на производителността и ефективността на инвертора Kostal Piko CI.

Кога: 21 март (вторник) от 09:30 до 16:00 часа

Къде: Българска търговско-промишлена палата (БТПП), Зала Б (София, ул. Искър 9)

Цена за участие: 159,00 лева с ДДС

Програма

  • Продуктова гама на Kostal

  • Основни характеристики на устройството на Kostal PIKO CI

  • Дизайн на централи с Kostal PIKO CI

  • Интелигентни функции на Kostal PIKO CI

  • Монтаж и въвеждане в експлоатация на Kostal PIKO CI

Водещ на обучението

Д-р инж. Веселин Тодоров

Д-р инж. Веселин Тодоров е основател на „ВВТ Инженеринг” ЕООД, председател и учредител на Сдружение Соларна Академия България, инженер и преподавател в Минно-геоложки университет, катедра „Електроснабдяване и електрообзавеждане”. 

Има дългогодишен опит в сферата на ВЕИ и изграждането на фотоволтаични централи. Компанията му е сертифициран партньор на Kostal, Bauer Solar и ZSC Azzuro.

Заявка за участие

Заявете участие чрез формата по-долу или се обадете на телефон +359 877 83 23 33.