CSA2023-Category-1st-CERTIFICATE-Solar Academy Bulgaria Association

Сдружение „Соларна Академия България“ е победител в Career Show Awards 2023

Сдружение „Соларна Академия България“ e победител във водещите награди за най-добър работодател на България Career Show Awards 2023 в категория „Стратегия за участие в събития“. Най-престижното жури на награди в България оцени високо постиженията на компанията сред над 400 кандидатури.

“Искаме да поздравим Сдружение „Соларна Академия България“ за високите резултати в Career Show Awards 2023! Това е много ценно признание за труда и високия професионализъм на компанията. За нас е радост, че за поредна година успяваме да проследим развитието на работодателите и условията на човешките ресурси в България. Резултатите от процесите и практиките в компаниите са наистина забележителни”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 100 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като доц. д-р Маню Моравенов, Изпълнителен директор на Българска фондова борса, Весела Тодорова-Мозеттиг, Директор на Френско-българска търговска и индустриална камара, Н. Пр. Тодор Стоянов, Посланик на Р. България в Италианската република, психологът Ани Владимирова и други.

Пълния списък с победителите можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/ 

Tags: No tags